Tags

, , , , , ,

Nu hvor jeg har taget jer igennem mine yndlings hudplejeprodukter til dag, tænkte jeg, at jeg ligeså vil gennemgå mine yndling hudplejeprodukter til nat.

Jeg ved godt, der er nogle, der påstår, at man ikke skal bruge produkter om natten, fordi huden skal have ro! Den holdning tilslutter jeg mig ikke – jeg er tværtimod af den overbevisning, at huden restituere om natten og “genoplader” lissom kroppen også gør, når vi sover og derfor synes jeg, at jeg vil give min hud pleje og styrke ved hjælp af gode produkter.

Igen lister jeg produkterne i den rækkefælge, jeg bruger dem

Øjenmakeupfjerner – Aften

Billede: http://www.chanel.com

Jeg starter altid mit “aften-ritual” med at fjerne øjenmakeup og Chanel’s øjenmakeupfjerner, er og bliver min favorit. Den fjerner nænsomt, men effektivt al slags makeup også vandfast. Da den er baseret på silikoneolie fedter den ikke og giver ikke den ubehagelige og fedtende oliefilm over øjnene. Samtidig er den så drøj i brug, at der kun skal 3-5 dråber på en fugtig vatrondel til, for at det er nok til at fjerne alt effektivt!

Rens – Aften

Billede: http://www.evecare.com

En rensemælk eller -creme til at fjene ansigtsmakeup’en og dagens smuds og skidt. Jeg plejer faktisk at bruge vatrondellen med øjenmakeupfjerner i hele ansigtet, efter jeg har fjernet øjenmakeup, for derefter at massere min hud med Moisture Rich Cleanser. På den måde fjerner jeg makeup, forurening fra luften og overskydende olie og talg fra huden. Min hud bliver dejlig ren, uden at blive overrenset – helt som jeg ønsker!
Jeg fjerner rensen enten ved at skylle den af med rigelig lunken vand eller med en ren og blød, våd bomuldsvaskeklud.

Toner – Aften

Billede: http://www.apotekernes.dk

Dette er mit nyeste produkt – og jeg elsker den! Avené’s Thermal Spring Water er en mineralberiget kildevand, der beroliger og fugter huden. Den kan bruges til ALT, hvor man kunne forestille sig huden er irriteret. Selve sprayen er på gas (ikke miljøskadelig) hvilket gør påføringen super enkel og ensartet. Jeg sprayer mit ansigt to gange, en gang oppefra og ned og en gang nedefra og op! Jeg lader sprayen trænge helt ind, inden jeg påfører næste produkt.

Når jeg har brugt min Ole Henriksen Cucumber Facemist op, går jeg over til at bruge Eau Thermale om dagen også, da den er lige så lækker, men lang langt billigere.

Tip 1: Opbevar Eau Thermale i køleskabet, hvis du vil have en ekstra beroligende og kølende behandling.

Tip 2: Når du er ude at flyve, er det en god idé at bruge ekstra fugt og beskyttelse, da luften i flykabiner er kunstig og meget tør. Derfor er det en van(d)vittig god idé at have en fugtspray med ombord, for at opretholde fugtniveauet i din hud – især på lange flyveture – og da Eau Thermale findes i en 50 ml. størrelse, kan du snildt medbringe den i håndbagagen!

Eau Thermale er fra Avené, findes i tre størrelser (50, 150 og 300 ml) og forhandles i på apoteket.

Serum – Aften

Billede: http://www.beaute-pacifique.com

Dette serum er ikke til hele ansigtet, men er til specifik bekæmpelse af dybe linier. Dette serum, der er baseret på syntetisk  slangegift (en nervegift, der lammer muskler og nerver) får specifikke ansigtsmuskler til at slappe af og derved dannes de dybe liner ikke på samme måde. Jeg har en meget dyb linie mellem øjenbrynene som jeg massere med serum hver aften. Massagen hjælper til at afslappe og påvirke musklerne yderligere, så serummet virker bedre. Efter jeg begyndte at bruge Line Combat Fluid er meget af dybden i linien forsvundet, så jeg er med tiden også begyndt at bruge serummet på linierne i panden.

Beauté Pacifique er et dansk hudpleje mærke, med speciale i hudlidelser og decideret syg hud. De laver bl.a. produkter til efterbehandling af kræftramt hud. Dog kan alle deres produkter bruges til pleje af helt normal, rask hud. De tilbyder ofte hudscanninger og vejledning til valg og køb af deres produkter, hvilket jeg varmt kan anbefale, før man kaster sig ud i brugen af disse meget aktive, men helt fantastiske produkter.

Beauté Pacifique forhandles i Magasin og Salling, samt større parfumerier og Matas.

Øjencreme – Aften

Billede: http://www.beaute-pacifique.com

Min “nat-øjencreme” er også fra Beauté Pacifique, da jeg om natten gør en ekstra indsats for at bekæmpe hudens alderstegn. Det sted alderstegn som oftest først ses, er i den tynde hud om øjnene, så her behandler og plejer jeg min hud med A-vitamin. A-vitamin er et stærkt indholdsstof, der styrker elasticiteten i huden samt hjælper huden til at stramme op. Jeg også vil med den lette, næsten flødeskumsbløde konsistens på cremen, som gør at min hud føles blød og fugtet uden at være fedtet.

En super-lækker ting ved denne creme er også, at den tit er på kampagne-tilbud, så den enten fåes til halv-pris eller sammen med et andet produkt til en rigtig favorabel pris!

Creme – Aften

Billede: http://www.beaute-pacifique.com

Endnu et Beauté Pacifique produkt og endnu et vitamin-A produkt! Jeg er bare så glad for hvad deres produkter gør for min hud – om natten.
Grunden til at jeg bruger disse produkter om natten, er at vitamin-A nedbrydes af sollys, så effekten formindskes i dagslys og kan faktisk også skade huden, hvis man er rigtig uheldig. Så brug vitamin-A om natten!

Jeg bruger denne creme da den, som øjencremen regenererer og opstrammer min hud. Som teenager var jeg meget dårlig til at passe på min hud og jeg pillede desværre meget i mine urenheder, hvilket har resulteret i grimme, røde ar i stort set hele mit ansigt. Men også disse ar afhjælper cremen, især indholdet af A-vitamin heler op i arvæv og misfarvninger.
Cremen er meget kraftig, da A-vitamin skal bindes i olie, noget jeg har vænnet mig til og så er olien i cremen med til, at styrke hudens elasticitet, sådan at alderstegn holdes fra døren.

Beauté Pacifiques a-vitamin produkter er meget aktive og i starten kan huden godt reagerer på cremernes aktivitet, ved at blusse og rødme. Hvis denne blussen er øm, skal man holde inde med at bruge produktet, da det er tegn på irritation, men hvis huden kun er rød, er rødmen tegn på øget aktivitet i huden, hvilket er hele formålet med cremen.

Læber – Aften

Billede: http://www.evolutionofsmooth.com

Lige inden jeg går i seng, smører jeg eos lip balm i Summer Fruit på læberne. Jeg får nemt og hurtigt tørrer og sprukne læber, så jeg forsøger at forebygge ved at smøre mine læber om aftenen. Jeg er ikke særlig god til, at huske at bruge læbeprodukter om dagen, så jeg råder bod om natten.
Denne lip balm dufter bare så helt fantastisk, er naturlig og med økologiske indholdsstoffer og så er jeg fuldstændig forgabt i emballagen! Jeg elsker det lille bløde æg! Faktisk elsker jeg det så meget, at jeg lige har fået to nye “æg,” da jeg snart har brugt min Summer Fruit op!

eos forhandles på nettet, bl.a. her og her – og i udvalgte helsekostforretninger.

Det var produkterne i min nat-rutne – igen er der fra alle prislejer. Vigtigst for mig er det, at jeg kan mærke og se, at mine produkter virker og passer til min hud.

Ida M

A run-through of all my night time products, to accompany the overview of my day time routine.
I have products in all price ranges, as it is most important to me, that my products suit my skin and that I can see and feel that they work.

Three of the products are from Danish Beauté Pacifique, a company specialized in treating deceased and damaged skin but who also do wonderful products to treat and protect normal skin. Theirs are some of the most active and effective products I have tried yet and I am very fond of them.

Reklamer