Tags

, , ,

20120312-220221.jpg

Så let og lækkert kan det gøres. Middagsmad på 30 minutter – nok til 2 pers. i 2 dage
Hjemmelavet grovbunds-pizza med hjemmegjort tomatsauce, prosciutto, cherry tomat, frisk mozzarella og frisk basilikum.

Bunden er det nemmeste at lave. Finax‘ Økologisk Fuldkorns pizzamel, ofte på tilbud hos Føtex el. Bilka. Pakken er endda inkl. gær, så du skal bare tilsætte vand!

1/2 pose mel, 1 pose gær, 3 dl. vand. Bland og lad hæve!

Tomatsauce af 2 tomater – hakkede, tilsat hvidløg og oregano. Kog ind. “Klem” tomaterne i hænderne, så de afgiver max. væske.

Rul bunden ud så den fylder en hel bageplade. Smør tomatsaucen ud på bunden og brug riv 1 kugle mozzarella ud over bunden. Forbag nu bunden i en 200 grader varm ovn (180 grader v/varmluft), i ca. 4-5 minutter.

Tag bunden ud. Læg prosciutto på, læg halverede cherry-tomater på, riv endnu en kugle mozzarella ud over pizzaen og bag igen. Denne gang i ca. 10 minutter, eller indtil kanten er sprød og osten smeltet og let gylden.

Når pizzaen er færdigbagt, lægges hele friske basilikum blade på pizzaen og den serveres straks. Gerne med et godt glas Italiensk rødvin!

Velbekomme.

Ida M

Homemade whole-grain organic pizza with prosciutto ham, cherry tomatos, fresh mozzarella and basil. Delicious and simple – takes 30 minutes!

Serve with a great Italian red wine.

Reklamer