Tags

, , , , , ,

Jeg har snart fødselsdag og hvis der er en ting, jeg virkelig godt kunne bruge – og som jeg ville blive knus-glad for – så er det denne geniale palette fra Bobbi Brown.

Source: http://www.bobbibrown.co.uk

Den er SÅ genial og for makeup-artister uundværlig, vil jeg mene. Den indeholder 20 foundations, 14 concealere og 11 “correctors” – concealere, der virker korrigerende på f.eks. mørke og blå rande eller rødmen. Den er super smart, den fylder ingenting i forhold til, hvis man skulle finde plads til 45 individuelle produkter. Det er selvfølgelig ærgerligt, at man får brugt nogle produkter op, før andre, men alle produkterne i paletten kan købes individuelt – og så må man jo “de-potte.”

Der er tre minusser ved paletten. I og med det er en palette, er mængderne af de enkelte produkter ikke overvældende, der er f.eks. 1,7 gram af hver foundation! Ikke meget! Der er kun en konsistens/type foundation og concealer i paletten, ofte har man som professionel, brug for mere end en type produkt og så er der prisen. Paletten er IKKE billig, den koster £185 via Bobbi Browns officielle website og køber man den i Magasin, som er forhandler af Bobbi Brown i Danmark, koster den ikke mindre end 2400 kroner. Det er mange penge! Og det bliver ikke bedre af, at paletten er blevet mindre, siden den originale udgivelse og samtidig er steget 600 kroner.

Men jeg vil stadig gerne eje den! Det er virkelig et godt værktøj, når man har min profession.

Ida M

Soon it’s my birthday and Bobbi Brown’s Face Palette with all it’s foundation, concealer and corrector options is high on my wishlist.

Yes, the palette is expensive and there are the disadvantages of small amounts and only one texture of the products but it is still an amazing tool, when you work as a make up artist. For instance the palette holds a total of 45 different products, imagine the amount of space and weight that saves in a kit!

I would love it for my birthday – and if it doesn’t find it’s way to me, I’ll just have to save up £185 and get it for myself!

Reklamer