Tags

, , , , , ,

De seneste mange sæsoner har catwalkens makeup trends været meget fokuseret på stærke læber!

Og det virker til, at verden (atter) har lyttet efter, hvad alverdens mest fashionable individer har forskrevet, for, for første gang i over 10 år er salget af læbestift større end salget af lipgloss, på verdensplan!

Læbestift og især stærke “statement” læber kræver lidt mere mod end f.eks. “smokey eyes,” men er også usandsynligt meget mere cool, hvis man gør det rigtigt! Ikke noget med læbestift på tænderne, eller læbestift der løber udenfor læbernes naturlige kant.

Kraftig læbefarve kræver altså, at man tegner sine læber op med lipliner og at man lægger læbestift på med pensel! Lipliner’en virker som “grænse” så læbestiften ikke “løber ud” og penslen gør, at farven bliver på læberne også efter velkomstdrinken og forretten.

Til gengæld er læbestift en hurtig og nem måde, at opnå et festligt makeup-look! Så til de gange, hvor det bare skal gå stærkt, har du her en liste over mine forestukne “statement” farver!

Mat rød – en klassiker, der aldrig går helt af mode.

Orange/Orangerød – en moderne klassiker, der virkelig tiltrækker opmærksomhed

Hot Pink/Fuchsia – Sexet, men skal bæres med stil – ellers bliver den lidt for 80’er Barbie

Bordeaux/Aubergine – Kræver fyldige læber, men er ultimativ fashion og “very Femme Fatale.” Kan faktisk nedtones rigtig meget, hvilket gør den mere “brugbar”.

Naturlig nude – kan være ligeså svær at bære rigtigt, som en pang-farve, i det læberne nemt ser nøgne og blodfattige ud, med et nærmest sygeligt udseende som resultat.

Sørg altid for at prøve læbestift, inden du køber den. Det er nemlig ikke altid, at den farve der klæder din veninde, eller en celebrity, klæder dig. Der findes et utal af farver, nuancer og teksturer, så chancen for at du finder den perfekte læbestift er stor – bare væben dig med tålmodighed. Ifølge undersøgelser, er læbestift nemlig den sværeste type makeup at købe – det tager i gennemsnit, 2 timer at købe én læbestift!

Mine foretrukne læbestift-mærker er Make Up Store, MAC, Chanel, YSL.

Ida M

Fashion says “Strong Lips” are IN! Statement lips are infinitely cooler than “smokey eyes” and therefore I have compiled a list of my favourite “statement” lipstick colours – as well as some of my favourite lipstick brands.