Tags

, ,

Jeg er ovenud begejstret for den amerikanske designer-duo The Blonds og har spændt fulgt med de seneste par år, når de har præsenteret deres fantastiske kollektioner og i morgen tidlig kl. 5, streames deres show live. Duoen der danner par både privat og professionelt består af David and Phillipe Blond – men hold op hvor er det svært at se, hvis man ikke lige ved det, at de begge er af hankøn. Phillipe gør det virkelig godt, som kvindelig karakter og går selv på catwalken ved hvert sjov. Og Gud hvor jeg misunder hans ben. Jo måske er det da lidt for meget, men han formår i mine øjne, at gennemføre sin stil og personlighed med respekt, selvom det er så amerikansk og ekstremt – præcis som med deres kollektioner.

De er ekstravagante hver evig eneste gang og virkelig overhældt med glimmer og glamour og har fantastiske referencer til Old Hollywood, med fokus på den kvindelige timeglasfigur – selvom vi ikke er noget nær den klassiske kvindekrop al a Marylin Monroe, når man ser modellerne  – desværre! Tilgengæld ELSKER jeg, at modellerne både er klassiske amerikanske, afroamerikanske, asiatiske og hispanic.

Som ekstra glasur på kagetoppen – for sådan skal det være med et brand som The Blonds, samarbejder de med Christian Louboutin – der til hver kollektion special designer skoene til hver enkelte outfit!

No wonder The Blonds har en fanskare der tæller både Lady Gaga, Beyonce, Kate Perry, Kylie Minouge, Britney Spears og også blev flashet i Sex and The City 2.

Anne K

Love, lov, love the design duo The Blonds and tomorrow morning at 5 am their show will be streamed live. Just can’t get enough of their outrageous, sparkeling collections and the special designed Christian Louboutins and so over the top!

Reklamer