Tags

, ,

Starter hver dag med et lækkert morgenmåltid – typisk bestående af Arlas økologiske A38 med Kornkammerets økologiske müsli, frisk frugt – her mandarin, mandler, jumbo rosiner og akacie honning på toppen. Hertil et blødkogt æg og iskold skummetmælk. Rigt på protein og fibre.

Efterfulgte med en omgang DVD pilates – dejligt for både krop og sind. Jeg synes pilates er et godt og skønt supplement til den hårdere sveddryppende træning. Der arbejdes i dybden med den indre muskulatur, således at kroppens holdning og styrke forbedres – man mærker hurtigt en forskel, hvilket er yderst motiverende. DVDen kan købes her

DVDen henvender sig til alle, ny som øvet. Jeg vil dog anbefale, at man starter på et hold hvis ikke, man før har prøvet pilates, så man bliver fortrolig med de generelle øvelser og får en fornemmelse af træningsformen. Heldigvis tilbyder de fleste fitness centre fornuftige hold til både nybegyndere, letøvede og øvede.

DVDen benytter sig af små træningsbolde, som hjælper med til at holde spændingen igennem øvelserne. Lignende bolde kan købes her. Husk også et godt underlag, så rygsøjlen ikke overbelastes.

God fornøjelse med træningen!

Anne K

My day started with a solid breakfast and home pilates. I can definitely recommend the pilates exercise – lovely for bouth body and soul.