Tags

, , ,

Kerneknæk

I løbet af en hyggelig lørdag eftermiddag serverede min gode veninde, dette lækre knækbrød for mig. Eller, knæk”brød” er nu så meget sagt, for opskriften indeholder ikke et eneste korn – kun kerner! Så dette “kerneknæk” er et super supplement til en sund kost!

Opskriften er simpel (man behøver ingen kulinariske evner)

2 dl. hørfrø

1.5 dl. græskarkerner

1 dl. sesamfrø

1 dl. solsikkekerner

1 tsk. (hav)salt

1.5 dl. koldt vand

1 æg

Bland alt i en skål. Lad blandingen hvile i køleskabet i en time. Spredes tyndt på en bradepande.

Bages 2 timer v/ 125 grader!

Velbekomme!

– Ida M

Last Saturday my friend served me this delicious flatbread made from various seeds.

The recipe is simple and requires no noteworthy kitchen skills!

2 dl. flaxseeds

1.5 dl. pumpkinseeds

1 dl. sesame seeds

1 dl. sunflower seeds

1 tsp. (sea)salts

1.5 dl.  cold water

1 egg

Mix everything together. Let it rest in the fridge for 1 hour. Spread thinly on a baking tray. Bake for 2 hours in a 125 celsius degree own.

Bon Appetite!

Advertisements